İZMİR / ALİAĞA - Aliağa Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Aliağa Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yeni mah. Rumeli cad. No26 Aliağa/İZMİR
Vizyon
“Eğitim içinde iş, iş içinde eğitim” anlayışı içerisinde teknik ve mesleki yeteneklerini keşfetmiş ve geliştirmek isteyen öğrencilere, kaliteli mesleki, teknik ve akademik bir eğitim vererek, ülkemizde ve dünyada lider bir kurum olmak hedefimizdir.
Misyon
Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiye değer veren, iletişim becerileri yüksek, sorun analizi ve çözümünde uzman, üretken, yaratıcı, özgüven sahibi, girişimci, milli ve manevi değerleri içselleştirmiş, ulusal ve uluslararası değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektedir.
ADSL (1 Mbit)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İzmir il merkezine 62 Km mesafede Aliağa İlçemiz merkezinde bulunmaktadır